Bel ons

050 312 94 03

Whatsapp

050 - 312 94 03

Spoed geval?

050 - 535 03 70

man-working-with-ill-tooth-of-client-Y9XRJPB.jpg

Implantaten

Een implantaat bootst de natuur na: het is ontworpen om stevig verankerd te zijn in de kaak en om de kunstmatige tand of kies op zijn plaats te houden. Wilt u meer info? Klik op meer lezen.

young-woman-at-the-dentist-LZGFZN9.jpg

Kronen/Cerec

CEREC is een restauratiemethode waarbij met behulp van computertechniek restauraties worden vervaardigd, zoals kronen, inlays, onlays en facings.

dentist-doing-digital-xray-in-dentist-office-PEYMCLT.jpg

Prothese

Een uitneembare prothese (kunstgebit) is een veelgebruikte oplossing voor het vervangen van ontbrekende tanden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik op meer lezen.

DSC08073.jpg

Röntgenfoto's

Door het gebruik van röntgenfoto’s kunnen we de status van uw gebit nauwkeurig vaststellen en volgen. Een röntgenfoto maakt het mogelijk om onder de vulling en tussen de tanden en kiezen te kijken.

DSC08089.jpg

Mondhygiëne

Een goede dagelijkse mondhygiëne is van groot belang voor een optimale conditie van je gebit en tandvlees. Door regelmatig de mondhygiëniste te bezoeken kun je tot latere leeftijd genieten van je eigen geibt.

dentist-looking-for-caries-dental-clinic-53PRSCN.jpg

Kindertandheelkunde

Niet alleen voor volwassenen maar ook zeker voor kinderen is de mondgezondheid van groot belang. Wist u al dat een behandeling voor kinderen tot 18 jaar volledig wordt vergoed vanuit de basisverzekering?